Det är svårt att gå vidare, men dans är en början

Som ni alla vet så pågår nu Festival Baganda. Det är riktigt trevligt och händelserikt. En väldigt intressant sak är att statsministern av Baganda varit med och deltagit i festligheterna. Det trodde vi verkligen inte att vi skulle få se! Han var dock här mest för att tala om vår utrikespolitik de kommande 50 åren; ni vet säkert hur misslyckad den varit hittils, men vi är positiva och det var ett starkt tal av denna otroliga herre. Baganda är på bättringsväg my friends, snart tar vi över världen! ;) Nåja, skämt åsido. 
Ni är nog väldigt intresserade över Bagandas nationaldans, här kommer ett litet smakprov från festivalen -83, enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=wmcMPKhNtIA

P.S om det är någon som vet hur man lägger in YouTube klipp i inläggen så att de syns kan ni vara vänliga att tala om för oss här nere i kommentarlådan, börjar bli smått irriterad!

Idag är en ny dag

Uppe i ottan och ska paddla kajak till Bagandas sydspets. Behöver dra nya, fräscha andetag och släppa senaste tidens svek.




Bagandas sydspets


Mitt hjärta är inte av sten

Sitter här och gråter.. Våra tårar kan bara inte stoppas idag. Du vet vem du är och du vet vad du har gjort. Vi orkar inte lägga tid på dig mera. Ditt hjärta är av sten och en sak ska du vara säker på, våra hjärtan är inte det. Du vet vad du har gjort, T**y. Ibland rinner bägaren över.


Trodde inte bloggvärlden skulle vara så hård.. I guess I'll never see you again. T*b*


En lycklig dag, men inget spår av vår vän Toby

Vi vet inte riktigt vad som hände med idolbilden, den verkar inte synas på bloggen. Eller så är det vi som blivit färgblinda hahahahahahah :') Nåja, skämt åsido. Den var i alla fall riktigt tjusig, ett slags collage med fina bloggbilder.
    Förlåt för att våra uppdateringar har varit i minsta laget, det är bara det att vi har fullt upp här i Baganda, det är nämligen FESTIVAL! Idag har vi t ex ätit goda kakor som är en slags nationalrätt här där vi bor, de är ljusa och runda men mörka på undersidan och har en klick choklad i mitten. 
 
På återseende, vi återkommer snarast. Ha det bra och fortsätt kommentera och skicka idol bilder, vi läser de flesta :)

Idolbild från Noby - En släng av godhet

Kolla, vår första Idol bild!! Tack så jättemycket!!!


Till Toby - Nyfunnen bloggbuddy

Kolla vad vi fick.. 

Postat av: tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Lägg gärna upp lite bilder därifrån, spännande att se hur det ser ut :)2010-01-14 @ 12:04:01
URL:
http://tobys.se

Alltså, vi har ganska mycket att göra men.. För din skull då Toby. Här kommer bilder från vackra och älskade Baganda:




                                                                
                                                
                                                

Snart ska vi lägga upp egna bilder på oss själva också, så får ni se hur vi ser ut.. Spännande va?
Pussöngfdszjdaj hfjb ösjfdang
                                                          


Natt i Baganda

God kväll allihopa

 

Snart sänker sig mörkret över Baganda och vi smyger oss in i drömmarnas värld. Tystnaden gör oss medvetna om vad vi saknar, vad vi önskar. Det är januari månad och ensamheten är ingen hemlighet. Men vi klarar oss. Vi är starka. Solen stiger snart upp igen, så småningom blommar träden och fåglarna sjunger sin sång. Hold on.   

 

Aja.. Idag har varit en bra dag för vårat bloggliv och privatliv. Som vi lovat ska vi uppdatera er med det nyaste nya om våra tjejkompisars vardag: Rebecca och Monique har varit lite deppiga idag pga det kyliga vädret, men det är inget en kopp te inte kan göra något åt, eller hur homies? ;) (Mer info imorgon)

 

Nåväl. Det är en dag imorgon också. Nämligen torsdag. Vilket betyder att det snart är helg, med andra ord, dags för våran spännande utflykt!!!

 

_n_

c'',)

-()-

_/l_

 

Återkommer snarast :)


P.S. Vi tänkte kanske köra en frågestund imorgon när vi har tid över, är det något ni skulle vara intresserade av? I så fall är det bara att skicka in frågor genom att klicka på "kommentarer" precis här nedanför och sedan skriva in frågan/frågorna i rutan som kommer upp.



P.P.S. Om din fråga inte blir besvarad betyder det kanske bara att vi inte haft tid att svara på den, ibland är det ju så att bloggare får för många kommentarer för att hinna svara på alla. Men alla era frågor är uppskattade. 



P.P.P.S. Det går jättebra att skicka in idolbilder till oss :)


Svar på tal - Otrevlig fråga

Hejsan allihopa, än en gång. Ser att bloggen börjar komma igång. Ett tecken på det är nämligen att kommentarer rullar in. T.ex:

Postat av: Anonym

Fan kommenterar ni på min och massa bekantas blogg helt random hela tiden? :S Seriösa problem ju.

2010-01-13 @ 19:02:36


En kommentar och en fråga! Två flugor i en smäll. Men jag ska också svara på den här otrevliga frågan. Vilken/Vilka bloggar menar du att vi har kommenterat helt random på? Vi har verkligen inte kommenterat helt random n å g o n s t a n s. Alltså shit, undra hur storbloggarna måste ha det om vi får 2 hatkommentarer efter bara ett inlägg på en helt till synes okänd blogg! Jesus amalia.

Till er andra vill jag bara säga att vi aldrig trodde att köldchocken skulle komma till oss i Baganda?! Men nu snöar det som fan alltså. Aja, återkommer snarast. Tills dess kan ni kika på denna underbara kvinna, ''The Queen of Soul''.






Aretha Franklin for life suckers


From baganda

Hej allihopa, välkommen till Ronja och Birk H's blogg. Här kommer vi att uppdatera er (ofta, vi är mycket aktiva) med det nya och fräschaste nytt om våra tjejkompisar, de vet inte att vi gör detta. 

Ni kanske undrar vilka vi är. Undra no more. Vi har svaren.
Här besvarar vi några frågor som ni skickat in till oss:

-Vilka fan är ni?!
Svar:  Vi är två kusiner som bor i Baganda (OBS! inte Afrikas version :O) . Vi älskar att blogga om våra tjejkompisar, gå på picknick och Avatar. Något vi inte gillar är dock folk som hatar skolan och Avatar, de är inga för oss. Vi vill inte ens titta på dem.

Vi återkommer snarast. Ha det bäst! :)


RSS 2.0